Zatím žádné komentáře

English Weekend je zpět!

Tradiční akce, kterou jsme jako Křesťané Kuřim pravidelně pořádali, se opět vrací. Už v dubnu se uskuteční společný pobyt plný angličiny, sportů a netradičních her, English Weekend 2019! Strávíme společně i tyto velikonoční prázdniny a v následujících řádcích přiblížíme, o co se jedná.

Přihlásit se můžeš zde – ODKAZ.

Kdy a kde?
  • 17. až 20. dubna 2019
  • Rekreační areál WOL v Černé Hoře u Brna (mezi Černou Horou a Žernovníkem) – odkaz na mapu
  • Cena za celý pobyt pouhých 1000 Kč při včasné registraci (do 20.3.2019), kdy dostaneš slevu. Standardní cena je potom 1250 Kč.

Pobyt proběhne v nádherném místě v čerstvě zrekonstruované budově. Ubytování na šestilůžkových pokojích, sprchy a tolatety jsou společné na chodbě. Součástí areálů je travnaté hřiště na fotbal, frisbee, americký fotbal, hřiště na volejbal, hřiště na basketbal, horolezecká stěna a další. To všechno jen kousek od Brna a Kuřimi!

Pro koho je English Weekend?

Náš pobyt je určený všem od 13 let. Žádnou horní věkovou hranici nemáme.

Co se tam bude dít?

Společné English Weekendy a letní English Campy pořádáme už řadu let a nachystali jsme pro Tebe program, kdy dopoledne strávíš výukou angličtiny v malých skupinkách s rodilými mluvčími z Ameriky a Anglie (rozdělené podle stupně znalosti). Odpoledne věnujeme netradičním zábavným a důmyslným hrám a sportům. Na své si přijdou i ti, kdo mají rádi deskové hry. Večer následuje zamyšlení z Bible a následná možnost diskuse nad životem, jeho smyslem a důležitými otázkami. Kromě toho budeš mít moře příležitostí ke konverzaci s Američany a rodilými anglicky mluvícími, zahrát si různé sporty jako fotbal, basketbal, frisbee, americký “flag” fotbal. Žádná část dne není nuda a to ani společná jídla. Je to potom už jen na Tobě, jak si prodloužený víkend užiješ. Englishy Weekendy pořádáme jako Křesťané Kuřim, kde se pravidelně společně scházíme. Možná si říkáš, jestli můžeš přijet. Určitě ano! Každý rok je drtivá většina ze studentů nevěřících.

Jak se mohu přihlásit?

Pokud Vás pobyt zaujal nebo byste jej chtěli doporučit někomu dalšímu, neváhejte se přihlásit! Na začátku článku naleznete odkaz a informace o ceně. Pro registraci je potřeba uhradit zálohu. Dále přidáváme pokyny k platbě:

  • Číslo účtu pro veškeré platby je 2801567209/2010 (Fio Banka).
  • Jako variabilní symbol prosím uveďte číslo 1019.
  • Jako specifický symbol prosím uveďte své datum narození (ddmmrrrr).

Přihláška se stává platnou, po uhrazení nevratné zálohy 500 Kč, která se odečítá z celkové ceny. Zbytek ceny je možné uhradit na stejný účet, nebo v hotovosti až na místě. Pamatuj také na to, že součástí uvedené ceny není zapůjčení lůžkovin (povlečení, polštář a přikrývka, poplatek areálu je 30 Kč/den), nezapomeň si potom vzít svůj spacák.

Těšíme se na společný společně s vámi i s našimi přáteli z USA!

Přidat komentář